Jyväbroiler Kolme Juustoa Kananakki on suomalaisesta käsinleikatusta kanan reisipaistista valmistettu lihaisa luonnonkuorinakki. Nakki maistuu sellaisenaan grillattuna, tai kokeile vaikkapa lämmittää kiuaspussissa saunoessa.
Tuotekuvaus
Jyväbroiler Kolme Juustoa Kananakki on suomalaisesta käsinleikatusta kanan reisipaistista valmistettu lihaisa luonnonkuorinakki. Nakki maistuu sellaisenaan grillattuna, tai kokeile vaikkapa lämmittää kiuaspussissa saunoessa.
Ravintosisältö
Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia847 kJ
Energia kcal204 kcal
Rasva15 g
josta tyydyttynyttä4 g
Hiilihydraatit3,5 g
josta sokereita1 g
Laktoosi0 g
Proteiini15 g
Suola2 g
Ravintokuitua0,1 g
* Osuus päivän saantisuosituksesta
Allergeenit
Sisältää
Maito, Laktoosi
Tuotetiedot
Ainesosat
broilerinliha, vesi, koneellisesti eroteltu siipikarjanliha (Suomi), Edam JUUSTO (2 %), Emmental JUUSTO (2 %), Gouda JUUSTO (2 %), stabilointiaineet (E 1412, E 450), rypsiöljy, jodioitu suola, dekstroosi, mausteet (chili, paprika, valkosipuli, korianteri, juustokumina), hapettumisenestoaine E 301, aromit (mm. muskottipähkinä), säilöntäaine natriumnitriitti, luonnonsuoli (lammas). Broilerinlihan alkuperä Suomi