Perinteinen ja maistuva kotimaisesta viljaporsaan- ja naudanlihasta valmistettu punainen lenkkimakkara, jossa on helposti irtoava kuori. Uunissa se paistuu herkulliseksi 200 asteessa 10-15 minuutissa. Lisukkeeksi voit paistaa kauden kasviksia.
Tuotekuvaus
Perinteinen ja maistuva kotimaisesta viljaporsaan- ja naudanlihasta valmistettu punainen lenkkimakkara, jossa on helposti irtoava kuori. Uunissa se paistuu herkulliseksi 200 asteessa 10-15 minuutissa. Lisukkeeksi voit paistaa kauden kasviksia.
Ravintosisältö
Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia1 071 kJ
Energia kcal258 kcal
Rasva21 g
josta tyydyttynyttä8,1 g
Hiilihydraatit9,2 g
josta sokereita0,1 g
Laktoosi0 g
Proteiini7,8 g
Suola2 g
Ravintokuitua0,4 g
Kivennäisaineet (100 g:ssa)
Kalsium
6 mg (0%*)
Kalium
115 mg (0%*)
Fosfori
172 mg (0%*)
* Osuus päivän saantisuosituksesta
Allergeenit
Tuotetiedot
Ainesosat
viljaporsaanliha, vesi, perunatärkkelys, silava, naudanliha, koneellisesti eroteltu viljaporsaanliha (Suomi), kamara, jodioitu suola, naudan sidekudosproteiini, perunakuitu, stabilointiaine E 450, naudan rasva, dekstroosi, maltodekstriini, hapettumisenestoaine E 301, mausteet (mm. korianteri, inkivääri, valkopippuri), säilöntäaine natriumnitriitti, aromit (mm. paprika). Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi
Ravitsemukselliset tiedot
Gluteeniton, Laktoositon
Valmistusohje
Kuori makkara ja laita se uuninkestävään astiaan. Kuumenna uunissa 200°C n. 1015 min.
Käyttöohjeet
Säilytystiedot
Säilytys alle +6 °C
Alkuperä-/valmistusmaa
Alkuperämaa
Suomi
Valmistaja / valmistuttaja
Atria Suomi Oy
Myyntipakkauksen mitat
Pituus
40 MM
Leveys
185 MM
Korkeus
250 MM
Kierrätysohjeet
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.