Ainesosat
saksanhirvenliha (Uusi-Seelanti), vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E 450, E 451)
Ravitsemukselliset tiedot
Runsaasti proteiinia, Gluteeniton, Laktoositon Valmistusohje
Laita sulatettu käristysliha 1/1 65 mm GN -vuokaan tai pataan. Lisää neste ja mausta. Hauduta tarjoilulämpötilaan miedolla lämmöllä padassa tai yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla +150 asteessa.
Säilytystiedot
PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.
Alkuperä-/valmistusmaa
Valmistaja / valmistuttaja
Atria Suomi OyKierrätysohjeet
Roskat eivät kuulu luontoon. Lajittele pakkaus muovina ja kartonkina.