Ylikypsä härän rinta on valmistettu Sous Vide -menetelmällä hitaasti hauduttaen. Liha on valmiiksi suolattu. Härän rintaa sopii osaksi ateriaa joko kylmänä tai lämpimänä. Sen lisukkeeksi sopii maukas kastike. Härän rinta on mainio liha myös grillattavaksi. Atrian ylikypsä härän rinta on valmistettu suomalaisesta naudanlihasta. Härän rinta on saatavilla 2 kg pakkauksissa.
Tuotekuvaus
Ylikypsä härän rinta on valmistettu Sous Vide -menetelmällä hitaasti hauduttaen. Liha on valmiiksi suolattu. Härän rintaa sopii osaksi ateriaa joko kylmänä tai lämpimänä. Sen lisukkeeksi sopii maukas kastike. Härän rinta on mainio liha myös grillattavaksi. Atrian ylikypsä härän rinta on valmistettu suomalaisesta naudanlihasta. Härän rinta on saatavilla 2 kg pakkauksissa.
Ravintosisältö
Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia470 kJ
Energia kcal112 kcal
Rasva4,4 g
josta tyydyttynyttä2,3 g
Hiilihydraatit0 g
josta sokereita0 g
Laktoosi0 g
Proteiini18 g
Suola0,8 g
Ravintokuitua0 g
* Osuus päivän saantisuosituksesta
Allergeenit
Tuotetiedot
Ainesosat
naudanliha (88 %), vesi, jodioitu merisuola. Pakkaus sisältää n. 40 % lihasnestettä. Naudanlihan alkuperä Suomi
Ravitsemukselliset tiedot
Gluteeniton, Laktoositon
Valmistusohje
Viipaloi härän rinta ja aseta viipaleet 1/1 65 mm GN -vuokaan limittäin. Lisää pakkauksen liemi vuokaan. Peitä vuoka kannella ja kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla +160 °C, kosteus 50 %, sisälämpö + 70 °C, noin 20 - 30 minuuttia.