Kypsä kanan kokonainen filee on valmiiksi maustettu ja sopii käytettäväksi erilaisissa kana-annoksissa. Atrian kypsät kanan fileeleikkeet ovat valmistettu suomalaisesta lihasta. Fileeleikkeet ovat saatavilla 1,8 kg pakkauksissa, jotka sopivat esimerkiksi ravintolakeittiöiden käyttöön. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Tuotekuvaus
Kypsä kanan kokonainen filee on valmiiksi maustettu ja sopii käytettäväksi erilaisissa kana-annoksissa. Atrian kypsät kanan fileeleikkeet ovat valmistettu suomalaisesta lihasta. Fileeleikkeet ovat saatavilla 1,8 kg pakkauksissa, jotka sopivat esimerkiksi ravintolakeittiöiden käyttöön. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Ravintosisältö
Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia564 kJ
Energia kcal135 kcal
Rasva6,3 g
josta tyydyttynyttä0,7 g
Hiilihydraatit1,6 g
josta sokereita1,1 g
Laktoosi0 g
Proteiini18 g
Suola1,5 g
Ravintokuitua0 g
* Osuus päivän saantisuosituksesta
Allergeenit
Tuotetiedot
Ainesosat
broilerin filee (82 %), vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, dekstroosi, stabilointiaineet (E 450, E 451), sokeri, aromit (mm. paprika), emulgointiaine auringonkukkalesitiini, maltodekstriini, mausteet (sipuli, valkosipuli, mustapippuri, paprika, timjami, tomaatti, oregano, basilika, chili, rosmariini), muunnettu maissitärkkelys, happamuudensäätöaine sitruunahappo, savuaromi, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), hydrolysoitu maissiproteiini. Voimakassuolainen. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Ravitsemukselliset tiedot
Laktoositon, Gluteeniton
Valmistusohje
Esikuumennus omassa pakkauksessaan, reiällisessä 1/1 65 mm GN -vuoassa, 5 pussia/vuoka. Yhdistelmäuunissa höyrytoiminnolla 90 °C kunnes sisälämpötila on 40 °C, jolloin tuote on irtonaista lisättäväksi kastikkeisiin, pataruokiin, laatikoihin tai keittoihin. Loppukuumennus noin 10 minuuttia ruokalajista riippuen. Sellaisenaan tarjottavana kuumenna omassa pakkauksessaan yhdistelmäuunissa höyrytoiminnolla 75-80 °C, korkeintaan 20 min, kunnes sisälämpötila on 75 °C.