Ainesosat
viljaporsaan kassler (74 %), vesi, fariinisokeri, mausteet (sipuli, valkosipuli, chili ancho, mustapippuri, korianteri, juustokumina, chipotle, timjami, cayenne, savustettu paprika, oregano, kaneli), jodioitu suola, sokeri, tomaattipyre, etikka, muunnettu maissitärkkelys, aromit, karamellisoitu sokeri, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), savuaromi, happamuudensäätöaine sitruunahappo, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Voimakassuolainen. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Valmistusohje
Kaada lihat ja kastike pussista 1/2 GN-vuokaan. Nosta liha viipaloitavaksi kylmänä. Siirrä viipaleet takaisin vuokaan. Lämmitä yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla 150 °C n. 30 min tai kunnes sisälämpötila on +70 °C. Valele kastiketta lihojen päälle muutaman kerran kuumennuksen aikana ja ennen tarjoilua.