Naudan sisäfilee on ruhon arvokkain osa, joka on tunnettu poikkeuksellisesta mureudesta. Lihan kudos on lähes rasvaton eikä siinä ole jänteitä. Pihveiksi paloiteltuna se sopii kuumaan grilliin tai pannuun muutamaksi minuutiksi per puoli, jonka jälkeen täydellinen makunautinto on valmis. Sisäfileestä valmistetaan kuuluisia annoksia, kuten Filet Mignon, Coer de Filet ja Chateaubriand. Liha on mureutettu valvotuissa olosuhteissa eikä sisällä mausteita. Liha on peräisin Suomessa kasvatetusta nurmella ruokitusta naudasta.
Tuotekuvaus
Naudan sisäfilee on ruhon arvokkain osa, joka on tunnettu poikkeuksellisesta mureudesta. Lihan kudos on lähes rasvaton eikä siinä ole jänteitä. Pihveiksi paloiteltuna se sopii kuumaan grilliin tai pannuun muutamaksi minuutiksi per puoli, jonka jälkeen täydellinen makunautinto on valmis. Sisäfileestä valmistetaan kuuluisia annoksia, kuten Filet Mignon, Coer de Filet ja Chateaubriand. Liha on mureutettu valvotuissa olosuhteissa eikä sisällä mausteita. Liha on peräisin Suomessa kasvatetusta nurmella ruokitusta naudasta.
Ravintosisältö
Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia505 kJ
Energia kcal120 kcal
Rasva4,1 g
josta tyydyttynyttä2 g
Hiilihydraatit0 g
josta sokereita0 g
Proteiini21 g
Suola0,1 g
Ravintokuitua0 g
Kivennäisaineet (100 g:ssa)
Kalsium
5.5 mg (0%*)
Kalium
390 mg (0%*)
Fosfori
220 mg (0%*)
* Osuus päivän saantisuosituksesta
Allergeenit
Tuotetiedot
Ainesosat
naudan sisäfilee
Valmistusohje
Yhdistelmäuuni, kuivapaisto 275 °C, 5 minuuttia, yhdistelmäpaisto 120 °C, sisälämpö 56-58 astetta (rose)/60-65 astetta (kypsä).
Käyttöohjeet
Säilytystiedot
Säilytys alle +6 °C
Alkuperä-/valmistusmaa
Alkuperämaa
Suomi
Valmistaja / valmistuttaja
Atria Suomi Oy
Myyntipakkauksen mitat
Pituus
60 MM
Leveys
100 MM
Korkeus
630 MM
Kierrätysohjeet
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.