Atria Lihakauppa Naudan Bavette leikataan naudan kupeesta, flank steakin alapuolelta. Muodoltaan pitkä bavette on helppo leikata annospaloiksi ja joko kypsentää pitkään hauduttaen tai nopeasti maksimissaan mediumiksi grillaten. Ennen tarjoilua liha kannattaa leikata ohuehkoiksi viipaleiksi. Liha on peräisin Suomessa kasvatetusta nurmella ruokitusta naudasta.
Tuotekuvaus
Atria Lihakauppa Naudan Bavette leikataan naudan kupeesta, flank steakin alapuolelta. Muodoltaan pitkä bavette on helppo leikata annospaloiksi ja joko kypsentää pitkään hauduttaen tai nopeasti maksimissaan mediumiksi grillaten. Ennen tarjoilua liha kannattaa leikata ohuehkoiksi viipaleiksi. Liha on peräisin Suomessa kasvatetusta nurmella ruokitusta naudasta.
Ravintosisältö
Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia489 kJ
Energia kcal116 kcal
Rasva3,7 g
josta tyydyttynyttä2 g
Hiilihydraatit0 g
josta sokereita0 g
Proteiini21 g
Suola0,1 g
Ravintokuitua0 g
Kivennäisaineet (100 g:ssa)
Kalsium
6 mg (0%*)
Kalium
290 mg (0%*)
Fosfori
160 mg (0%*)
* Osuus päivän saantisuosituksesta
Allergeenit
Tuotetiedot
Ainesosat
naudanliha
Valmistusohje
Ota Bavette huoneenlämpöön n. 1h ennen kypsentämistä. Mausta Bavette suolalla ja pippurilla ja ruskista kuumalla parillalla. Kypsennä uunissa 90 °C, kunnes sisälämpötila näyttää haluamasi kypsyysasteen. Bavette on parhaimmillaan puolikypsänä, jolloin sisälämpö on 55 °C. Anna vetäytyä vähintään 15 min.PAISTOMITTARI, MITTAA LIHAN SISÄLÄMPÖTILA. RARE ~ 50 °C, MEDIUM ~ 55 °C, WELLDONE ~ 65 °C.
Käyttöohjeet
Säilytystiedot
Säilytys alle +6 °C
Alkuperä-/valmistusmaa
Alkuperämaa
Suomi
Valmistaja / valmistuttaja
Atria Suomi Oy
Myyntipakkauksen mitat
Pituus
60 MM
Leveys
220 MM
Korkeus
700 MM
Kierrätysohjeet
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.