Naudan Hanger Steak on murea ja aromikas lihas, parhaimmillaan medium tai medium miinuksena. Leikkaa hanger steakin keskikalvo pois, mausta ja grillaa. Voidaan myös hauduttaa ylikypsäksi. Yksi pakkaus sisältää kaksi kappaletta Hanger Steak lihaksia, paino yhteensä noin 1,5 kg. Liha on kasvatettu Suomessa.
Tuotekuvaus
Naudan Hanger Steak on murea ja aromikas lihas, parhaimmillaan medium tai medium miinuksena. Leikkaa hanger steakin keskikalvo pois, mausta ja grillaa. Voidaan myös hauduttaa ylikypsäksi. Yksi pakkaus sisältää kaksi kappaletta Hanger Steak lihaksia, paino yhteensä noin 1,5 kg. Liha on kasvatettu Suomessa.
Ravintosisältö
Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia584 kJ
Energia kcal139 kcal
Rasva6,6 g
josta tyydyttynyttä2,5 g
Hiilihydraatit0 g
josta sokereita0 g
Proteiini20 g
Suola0,1 g
Ravintokuitua0 g
* Osuus päivän saantisuosituksesta
Allergeenit
Tuotetiedot
Ainesosat
naudan pallealihas
Valmistusohje
Ota Hanger Steak sulamaan kylmiöön vuorokautta ennen kypsennystä ja poista lihan keskellä kulkeva kalvo. Mausta Hanger Steak suolalla ja pippurilla paista kuumalla parilalla, kunnes sisälämpötila näyttää haluamasi kypsyysasteen. Hanger Steak on parhaimmillaan puolikypsänä, jolloin sisälämpö on 55 °C. Anna vetäytyä vähintään 15 min.PAISTOMITTARI - MITTAA LIHAN SISÄLÄMPÖTILARARE ~ 50 °CMEDIUM ~ 55 °CWELLDONE ~ 65 °C
Käyttöohjeet
Säilytystiedot
PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.