Naudan kulmapaisti sopii pataan ja haudutusta vaativiin ruoka-annoksiin. Pitkän kypsennyksen myötä liha on mureaa ja maukasta. Lihasta onnistuu hyvin kastikkeet, stroganoff ja burgundin padat. Lihassa on vähän rasvaa ja se soveltuu hyvin vähärasvaista ruokavaliota noudattaville.Liha on peräisin Suomessa kasvatetusta nurmella ruokitusta naudasta.
Tuotekuvaus
Naudan kulmapaisti sopii pataan ja haudutusta vaativiin ruoka-annoksiin. Pitkän kypsennyksen myötä liha on mureaa ja maukasta. Lihasta onnistuu hyvin kastikkeet, stroganoff ja burgundin padat. Lihassa on vähän rasvaa ja se soveltuu hyvin vähärasvaista ruokavaliota noudattaville.Liha on peräisin Suomessa kasvatetusta nurmella ruokitusta naudasta.
Ravintosisältö
Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia483 kJ
Energia kcal115 kcal
Rasva3,7 g
josta tyydyttynyttä2 g
Hiilihydraatit0 g
josta sokereita0 g
Laktoosi0 g
Proteiini20 g
Suola0,1 g
Ravintokuitua0 g
Kivennäisaineet (100 g:ssa)
Kalium
381 mg (0%*)
Fosfori
215 mg (0%*)
* Osuus päivän saantisuosituksesta
Allergeenit
Tuotetiedot
Ainesosat
naudanliha
Valmistusohje
1/1 65 mm GN-vuoka, 3-4 kg lihaa/vuoka. Yhdistelmäpaisto +140 °C, sisälämpö 56-58 astetta (rose)/60-65 astetta (kypsä). Ensimmäinen lihakilo 1,5 h, seuraavat kilot 0,5 h/kg.