Naudan kulmapaisti on sopii pataan ja haudutusta vaativiin ruoka-annoksiin. Pitkän kypsennyksen myötä liha on mureaa ja maukasta. Lihasta onnistuu hyvin kastikkeet, stroganoff-annokset ja Burgundin padat. Lihassa on vähän rasvaa ja se soveltuu hyvin vähärasvaista ruokavaliota noudattaville ihmisille.
Tuotekuvaus
Naudan kulmapaisti on sopii pataan ja haudutusta vaativiin ruoka-annoksiin. Pitkän kypsennyksen myötä liha on mureaa ja maukasta. Lihasta onnistuu hyvin kastikkeet, stroganoff-annokset ja Burgundin padat. Lihassa on vähän rasvaa ja se soveltuu hyvin vähärasvaista ruokavaliota noudattaville ihmisille.
Ravintosisältö
Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia483 kJ
Energia kcal115 kcal
Rasva3,7 g
josta tyydyttynyttä2 g
Hiilihydraatit0 g
josta sokereita0 g
Laktoosi0 g
Proteiini20 g
Suola0,1 g
Ravintokuitua0 g
Kivennäisaineet (100 g:ssa)
Kalium
381 mg (0%*)
Fosfori
215 mg (0%*)
* Osuus päivän saantisuosituksesta
Allergeenit
Tuotetiedot
Ainesosat
naudanliha
Valmistusohje
1/1 65 mm GN-vuoka, 3-4 kg lihaa/vuoka. Yhdistelmäpaisto +140 °C, sisälämpö 56-58 astetta (rose)/60-65 astetta (kypsä). Ensimmäinen lihakilo 1,5 h, seuraavat kilot 0,5 h/kg.