Rekisteröidy Kirjaudu
  • Etusivu
  • Tuotteet
  • Toimittajat
  • Tuotteet
  • Maitotaloustuotteet, kananmunat
  • Lihat, lihavalmisteet
  • Kalat, äyriäiset
  • Leipomotuotteet
  • Hedelmät, marjat, kasvikset
  • Kasviperäiset tuotteet
  • Valmisruoat
  • Juomat
  • Jäätelöt
  • Kuivat elintarvikkeet, säilykkeet
  • Snacks, makeiset
  • Keittiö, kattaus, hygienia
  • Toimittajat
  • Atria Suomi Oy
  • Froneri Finland Oy
  • HKFoods Finland Oy
  • Saarioinen Oy
  • Snellman Pro
  • Valio Oy
  • Näytä kaikki
Tietoa palvelusta
Atria Suomi Oy

Atria Takuumurea Naudan Sisäpaisti n5,5kg

EAN 2378406800004ID 40685.5 KG/ME
Maustamaton naudan sisäpaisti on naudan suurin paisti, joka sopii erinomaisesti pataruokiin ja myös grilliin. Sisäpaisti on vähärasvaista, sillä rasvaprosentti on vain 2,5 %. Naudan sisäpaisti on mureaa lihaa, sillä sen on annettu mureutua valvotuissa olosuhteissa. Liha on kasvatettu Suomessa.

Tuotekuvaus

Maustamaton naudan sisäpaisti on naudan suurin paisti, joka sopii erinomaisesti pataruokiin ja myös grilliin. Sisäpaisti on vähärasvaista, sillä rasvaprosentti on vain 2,5 %. Naudan sisäpaisti on mureaa lihaa, sillä sen on annettu mureutua valvotuissa olosuhteissa. Liha on kasvatettu Suomessa.

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia467 kJ
Energia kcal111 kcal
Rasva2,5 g
josta tyydyttynyttä1,1 g
Hiilihydraatit0 g
josta sokereita0 g
Proteiini22 g
Suola0,1 g
Ravintokuitua0 g
Kivennäisaineet (100 g:ssa)
Kalsium
5.5 mg (0%*)
Kalium
390 mg (0%*)
Fosfori
220 mg (0%*)
* Osuus päivän saantisuosituksesta
Allergeenit

Tuotetiedot

Ainesosat
naudanliha
Valmistusohje
1/1 65 mm GN-vuoka, 3-4 kg lihaa/vuoka. Yhdistelmäpaisto +140 °C, sisälämpö 56-58 astetta (rose)/60-65 astetta (kypsä). Ensimmäinen lihakilo 1,5 h, seuraavat kilot 0,5 h/kg.
Käyttöohjeet
Säilytystiedot
Säilytys alle +6 °C
Alkuperä-/valmistusmaa
Alkuperämaa
Suomi
Valmistaja / valmistuttaja
Atria Suomi Oy
Myyntipakkauksen mitat
Pituus
100 MM
Leveys
280 MM
Korkeus
320 MM
Kierrätysohjeet
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.