Atrian naudan ulkopaisti soveltuu erinomaisesti pataruokiin ja muuhun haudutusta vaativiin annoksiin. Ulkopaistista onnistuu erinomaisesti karjalanpaisti, stroganoff ja Burgundin pata. Ulkopaistista on kalvot poistettu, jonka vuoksi siitä syntyy pehmeää liharuokaa. Naudanliha on Suomessa tuotettua.
Tuotekuvaus
Atrian naudan ulkopaisti soveltuu erinomaisesti pataruokiin ja muuhun haudutusta vaativiin annoksiin. Ulkopaistista onnistuu erinomaisesti karjalanpaisti, stroganoff ja Burgundin pata. Ulkopaistista on kalvot poistettu, jonka vuoksi siitä syntyy pehmeää liharuokaa. Naudanliha on Suomessa tuotettua.
Ravintosisältö
Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia430 kJ
Energia kcal100 kcal
Rasva2,1 g
josta tyydyttynyttä1,1 g
Hiilihydraatit0 g
josta sokereita0 g
Laktoosi0 g
Proteiini21 g
Suola0,1 g
Ravintokuitua0 g
Kivennäisaineet (100 g:ssa)
Kalium
390 mg (0%*)
Fosfori
220 mg (0%*)
* Osuus päivän saantisuosituksesta
Allergeenit
Tuotetiedot
Ainesosat
naudanliha
Valmistusohje
1/1 65 mm GN-vuoka, 3-4 kg lihaa/vuoka. Yhdistelmäpaisto +140 °C, sisälämpö 56-58 astetta (rose)/60-65 astetta (kypsä). Ensimmäinen lihakilo 1,5 h, seuraavat kilot 0,5 h/kg.