Atrian naudan ulkopaisti soveltuu erinomaisesti pataruokiin ja muihin haudutusta vaativiin ruokiin. Ulkopaistista onnistuu erinomaisesti karjalanpaisti, stroganoff ja burgundin pata. Ulkopaistista on kalvot poistettu, jonka vuoksi siitä on miellyttävä valmistaa erilaisia pataruokia.Liha on peräisin Suomessa kasvatetusta nurmella ruokitusta naudasta.
Tuotekuvaus
Atrian naudan ulkopaisti soveltuu erinomaisesti pataruokiin ja muihin haudutusta vaativiin ruokiin. Ulkopaistista onnistuu erinomaisesti karjalanpaisti, stroganoff ja burgundin pata. Ulkopaistista on kalvot poistettu, jonka vuoksi siitä on miellyttävä valmistaa erilaisia pataruokia.Liha on peräisin Suomessa kasvatetusta nurmella ruokitusta naudasta.
Ravintosisältö
Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia430 kJ
Energia kcal100 kcal
Rasva2,1 g
josta tyydyttynyttä1,1 g
Hiilihydraatit0 g
josta sokereita0 g
Laktoosi0 g
Proteiini21 g
Suola0,1 g
Ravintokuitua0 g
Kivennäisaineet (100 g:ssa)
Kalium
390 mg (0%*)
Fosfori
220 mg (0%*)
* Osuus päivän saantisuosituksesta
Allergeenit
Tuotetiedot
Ainesosat
naudanliha
Valmistusohje
1/1 65 mm GN-vuoka, 3-4 kg lihaa/vuoka. Yhdistelmäpaisto +140 °C, sisälämpö 56-58 astetta (rose)/60-65 astetta (kypsä). Ensimmäinen lihakilo 1,5 h, seuraavat kilot 0,5 h/kg.