Rekisteröidy Kirjaudu
  • Etusivu
  • Tuotteet
  • Toimittajat
  • Tuotteet
  • Maitotaloustuotteet, kananmunat
  • Lihat, lihavalmisteet
  • Kalat, äyriäiset
  • Leipomotuotteet
  • Hedelmät, marjat, kasvikset
  • Kasviperäiset tuotteet
  • Valmisruoat
  • Juomat
  • Jäätelöt
  • Kuivat elintarvikkeet, säilykkeet
  • Snacks, makeiset
  • Keittiö, kattaus, hygienia
  • Toimittajat
  • Atria Suomi Oy
  • Froneri Finland Oy
  • HKFoods Finland Oy
  • Saarioinen Oy
  • Snellman Pro
  • Valio Oy
  • Näytä kaikki
Tietoa palvelusta
Atria Suomi Oy

Atria Viljaporsaan Mestarin Kinkku Pakaste n3,5kg

EAN 2378283400007ID 283421.0 KG/ME
Toimitettavissa 15.10.2025 - 23.12.2025
Viljaporsaan mestarin pakastekinkku on kolmen ja puolen kilon luuton pikkukinkku pienemmän kinkun tarpeeseen. Mestarin kinkku koostuu possun ulkopaistista. Kinkun nahka ja rasva varmistavat herkullisen ja mehevän lopputuloksen.

Tuotekuvaus

Viljaporsaan mestarin pakastekinkku on kolmen ja puolen kilon luuton pikkukinkku pienemmän kinkun tarpeeseen. Mestarin kinkku koostuu possun ulkopaistista. Kinkun nahka ja rasva varmistavat herkullisen ja mehevän lopputuloksen.

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia797 kJ
Energia kcal192 kcal
Rasva15 g
josta tyydyttynyttä5,4 g
Hiilihydraatit0 g
josta sokereita0 g
Laktoosi0 g
Proteiini15 g
Suola1,8 g
Ravintokuitua0 g
Kivennäisaineet (100 g:ssa)
Kalsium
7 mg (0%*)
Kalium
291 mg (0%*)
Fosfori
0 mg (0%*)
* Osuus päivän saantisuosituksesta
Allergeenit

Tuotetiedot

Ainesosat
viljaporsaan kinkku 85 %, vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E 450, E 451). Voimakassuolainen. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Ravitsemukselliset tiedot
Laktoositon, Gluteeniton
Valmistusohje
Poista pakkaus. Pyyhi kinkun pinta kuivaksi ennen paistoa. Laita kinkku ritilälle uunipellin päälle kamarapuoli ylöspäin ja työnnä lihalämpömittarin kinkun paksuimpaan kohtaan. Kypsennä 110-120 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C. Paistoaika n. 1 – 1,5 h / kg. Poista verkko paiston jälkeen. Kinkku säilyy kypsennettynä n. viikon, kun se jäähdytetään nopeasti paiston jälkeen ja säilytetään alle +6 °C. Pakastekinkun sulatus: Anna kinkun sulaa hitaasti jääkaapissa omassa pakkauksessaan. Suuren kinkun sulatus voi viedä 3-4 päivää. Jääkinkku: Pidä jäistä kinkkua vedessä hetki, jotta saat irrotettua pakkauksen. Kypsennä kinkkua 100 °C uunissa pari tuntia, kunnes saat lihalämpömittarin paikoilleen. Varaa paistoaikaa tuplasti sulaan kinkkuun verrattuna. Kypsennä 100 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C.
Käyttöohjeet
Säilytystiedot
PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.
Alkuperä-/valmistusmaa
Alkuperämaa
Suomi
Valmistaja / valmistuttaja
Atria Suomi Oy
Myyntipakkauksen mitat
Pituus
130 MM
Leveys
200 MM
Korkeus
260 MM
undefined
Kierrätysohjeet
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.