Viljaporsaan Kassleri eli possun niska on parasta pitkään haudutettuna tai viipaleina nopeaan paistoon. Kuutioituna kassler taas puolestaan tuo mehukkuutta pataruokiin ja karjalanpaisteihin. Kokeile.
Tuotekuvaus
Viljaporsaan Kassleri eli possun niska on parasta pitkään haudutettuna tai viipaleina nopeaan paistoon. Kuutioituna kassler taas puolestaan tuo mehukkuutta pataruokiin ja karjalanpaisteihin. Kokeile.
Ravintosisältö
Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia795 kJ
Energia kcal191 kcal
Rasva13 g
josta tyydyttynyttä5,3 g
Hiilihydraatit0 g
josta sokereita0 g
Laktoosi0 g
Proteiini18 g
Suola0,2 g
Ravintokuitua0 g
Kivennäisaineet (100 g:ssa)
Kalsium
7.6 mg (0%*)
Kalium
270 mg (0%*)
Fosfori
158 mg (0%*)
* Osuus päivän saantisuosituksesta
Allergeenit
Tuotetiedot
Ainesosat
viljaporsaanliha
Valmistusohje
1/1 65 mm GN-vuoka, 3-4 kg lihaa/vuoka. Yhdistelmäpaisto +140 °C, sisälämpö +70 °C.